is dat een echte reden

Omdat wij het altijd zo gedaan hebben

Het zit in ons natuur om ons af te vragen of het niet anders of beter kan. Hetzelfde blijven doen omdat iedereen het zo doet is niet echt een wetenschappelijke benadering. Verandering is vaak eng, maar de uitdaging ligt buiten onze comfort zone. Wie durft de stap in die richting te zetten zal overdonderd worden door de mogelijkheden.

How we met
Dat kan?

Laten hangen en hopen dat van zelf overgaat

Als je weet dat een besluit genomen moet worden dan moet je het ook op tijd doen, hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt. Neem de verantwoordelijkheid en maak een keus. Geen keus is altijd fout. Verkeerde keus maken is menselijk en je kunt er van leren.

„Rijkdom is wat je voor een andere kan betekenen“

a3
Voel je daar nog thuis?

Worden jouw belangen nog behartigd?

Belangen behartiging is de sleutel. Zolang jouw belang wordt behartigd dan zit je op de goede plek maar wanneer het blijkt dat jouw belang of jouw groepsbelang ondergeschikt geworden is aan een andere belang dan begint dit te wringen, dan moet je toch een keus maken.

De kind in ons wordt wakker

Als je mee mag dan is altijd een feest

Werken en sporten met een jachthond is de laatste jaren énorm gegroeid. Steeds meer mensen ontdekken hoe geweldig is om gewoon samen met je hond buiten te zijn, wat te oefenen met je trainingsmaatjes, sterke jachtverhalen te horen. Als je je best doet en je hond ook dan kunnen jullie dit in wedstrijdverband laten zien. En als jezelf bewezen hebt dan wordt je misschien weleens op een jacht als voorjager gevraagd.

04 Februari 2018

De voorjager
E-magazine voor een duurzamere sport

Rsvp